dissabte, de setembre 02, 2006

Fonaments per a un Temple Virtual? ...de què va això?

"Fonaments per a un Temple Virtual" és el títol d'un seminari que en Manolo Hernández i jo dirigirem el Centre d'Estudis de Cristianisme i Justícia durant el trimestre de tardor. El Quico Riera em demana a veure si puc aclarir una mica de què va aquest seminari - reconec que la informació que apareix a www.fespinal.com és molt tècnica - i això és el que em proposo amb aquesta nota. Anant al grà : El tema del curs és crear pensament sobre el fet virtual (mòbils, blocs, internet, comunitats vistuals, iconografia...) i la seva incidència en la vida cristiana, així de senzill.
Com que, humilment, en Manolo i jo no som especialistes "oficials" en informàtica ni sociologia, el seminari tindrà un caire de "workshop" (taller) i no tant de xerrades magistrals. Al nostre seminari volem treballar en equip, fer una recerca compartida amb informàtics, sociòlegs i gent que es dediqui a proposar l'evangeli al jovent.
Per més informació podeu anar a la web de Cristianisme i Justícia (la teniu al meus links) o escriure'ns un mail.
Les dates previstes del seminari són els dilluns 16 i 30 d'Octubre; 6 i 20 de Novembre; 4 i 18 de Desembre. De 19:30 a 21:30h. Al Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia (c/Roger de Llúria 13, Tel: 93 317 23 38). Com que creiem en la nostra tasca hem restringit la matrícula (de cara a fer un bon equip de treball), el que significa que qui es vulgui inscriure cal contacti mab nosaltres prèviament. Som així de "xulos".
amDg
una abraçada
eloi aran
pd: ei!, què dónen crèdits de lliure elecció!, No us ho perdeu!