dijous, de setembre 19, 2013

Saps què pots fer amb 'CatReligió a l’Aula'?

(Eloi Aran/CR) El nou curs escolar també arrenca amb l’aplicació de 'CatReligió a l’Aula'. Aquest setembre s’ha enviat el primer butlletí setmanal gratuït, que ofereix una selecció dels continguts més destacats i propers en el temps. El butlletí també incorpora una classificació iconogràfica segons la tipologia dels continguts -articles, reculls de notícies, entrades de blocs, vídeos i propostes pastorals– i la indexació curricular corresponent. La inscripció es pot fer aquí, a la columna esquerra.
Com a document de suport, juntament amb la ja existent Guia Pedagògica i la presentació de la pàgina web, s’ofereix ara la presentació en xarxa “Sabies què...?”. Aquesta presentació del projecte inclou dos exemples pràctics per utilitzar els continguts de CatalunyaReligió.cat a l’aula segons la metodologia del treball cooperatiu. Són dinàmiques que també es poden utilitzar en altres espais de formació de joves de parròquies, grups i moviments. El podeu veure aquí. També ens podeu fer arribar altres propostes educatives en les hagueu utilitzat CatalunyaReligió.cat per a poder-les compartir.

Aquesta pàgina web, patrocinada per l’Editorial Casals i amb el suport de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, va ser presentada a finals del curs passat dins la “11ª Jornada de Telemàtica Educativa – Fira TIC” com una eina pedagògica innovadora que incorpora les TIC en la matèria de religió. (seguir llegint)