dimarts, de novembre 28, 2006

Pregar amb en Bruce Springsteen? "We shall overcome"... guanyarem!

Els qui em coneixeu ja sabeu que, de tant en tant, em dedico a posar en diàleg un cantant o grup de rock amb l'evangeli en clau de pregària. Al principi ho passava als amics i ja està però, amb el temps, després se'm va demanar de poder-ho trobar a algun lloc d'internet. Aprofitant jesuites.net vam acabar creant la plana web del prega_rock i hi trobareu també alguna reflexió del perquè de pregar amb el rock. (heu d'anar a l'apartat de pregària i espiritualitat / pregar on-line)

El darrer treball l'he fet a partir del "We shall overcome" del Bruce, sota el títol "Guanyarem" , que n'és la seva traducció.
Es tracta d'un treball molt original perquè, de la mà del Boss, ens endinsem en el cor de la música popular americana, que equival a entrar en l'ànima dels nord-americans. Què hi trobem? cançons de lluita, d'esperança, de denúncia social, d'amor i de guerra... cançons que recullen l'herència dels irlandesos, els godspells afroamericans i les lluites sindicals. Tot això ho he amanit amb alguna reflexió que aclareixi el sentit de la cançó i que l'enllaci amb algun text de caire més reflexiu, ja sigui la Biblia o un escrit de'n Charles Chaplin. Apa doncs, que aprofiti!.
amDg
eloi

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A propósito de GUANYAREM...entrad en http://juntssempre.blogspot.com.

Es de todos.Sumemos esfuerzos!!

eloi ha dit...

M'he passat pel vostre bloc i està força bé, la intenció és clara i és un bon treball per la justícia social. Endavant.