dissabte, de febrer 10, 2007

Esplai Al Vent: Preparació del Carnestoltes

Aquest any, el Centre d’Esplai Al Vent hem decidit presentar-nos a la Rua de Carnestoltes del barri per diversos motius: major inserció i socialització de l’esplai en la xarxa social del barri, motivar a tots els infants de l’esplai en una mateixa tasca, treballar en equip, estimular l’oci alternatiu, etc. Ahir vàrem començar a preparar les disfresses. Va ser un “catxondeo” general, però tots plegats ens ho vàrem passar prou bé i, poc a poc, crec que aconseguirem els nostres objectius.


Una de les coses que més em van agradar va ser que la matèria prima de l’activitat, el cartró, procedia de les capses de bolquers que la Sandra i en Ricard han anat a cercar en l’hospital on ella treballa d’infermera. Ha estat una fusió inter-vocacional on s’han ajuntat la professió i el lleure, l’obligació i la devoció, la realitat d’una gent gran que ja no controla el seu cos i uns infants amb mancances educatives o socials. Genial.

Gràcies, Senyor, per aquesta jornada d’esplai. Gràcies per aquestes “estructures” temporals que ens ofereix la cultura en la que ens movem. Gràcies por embrutar-nos de pintura, senyal d’encarnació i compromís, segell que ens agermana en una tasca comuna. Gràcies per la bona fe dels monitors i l’alegria d’aquests infants que confien en nosaltres. Fes que no els defraudem i que, entre pinzellada i retallada de cartró, vagi sorgint l’evangeli en les nostres vides.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

endavant amb la preparació de Carnestoletes i amb l´Esplai al Vent!

eugènia

eloi ha dit...

... i endavant amb el cafezoombloc i amb el coneixement d'aquesta societat tan cordial a la que vols incorporar-te!
una abraçada

Cristina Estruch ha dit...

Hola Eloi! Fa temps que segueixo el teu bloc i no saps com m'agrada, tant que m'has animat a fer-me el meu. Avui he posat la primera pedra,jeje. No sé com anirà, peròhi confio en que sigui un lloc per a compartir la vida i al Déu que en ella ens parla.Us espero! http://assaborim-lavida.blogspot.com/