dimecres, de novembre 21, 2007

Esperant "al compàs"

Tot té un procés, el seu ritme. A vegades són ritmes marcats pel clima i la ciclicitat de les estacions; a vegades són ritmes marcats per temps litúrgics i celebratius; però hi ha un altre ritme que ve marcat per la feina que es va fent a base de reunions i molta feina oculta. Estic content perquè, darrerament, hi ha ritmes que estan arribant a bon port. Un és l’aparició del llibre “Amor al vent” - del que ja us n’he parlat fins a la sacietat ; un altre és la culminació de quatre anys de tasques creatives de la pasqua jove claver en la revista digital TSKV.cat ; un altre és la blocsfera cristiana, etc.
Avui us vull parlar d’un altre projecte que porta també molt de temps cuinant-se i que, espero, d’aquí a uns mesos surti ja a la llum de la xarxa catalana: pregaria.cat , un portal de pregària en català que auna un munt d’esforços i iniciatives de pregària a casa nostra (des d’espaisagrat fins “pregar des de l’actualitat”, la pregària virtual, les homilies dominicals de jesuites.net, o el prega_rock). En aquest espai comú de pregària en català també hi haurà les vinyetes que, des de fa 6 anys!!!!, vaig fent per il·lustrar l’evangeli dominical. Encara no està del tot visible, encara hi haurà un temps d’espera i dolors de part, però avui he pogut començar a penjar ja les vinyetes.


Ja ho diu el Qohèlet: “hi ha un temps per a cada cosa”. Espero que l’aparició de pregaria.cat m’ajudi a “tancar etapes” i obrir-ne d’altres i, mentrestant, “que nos quiten lo bailao!”