dilluns, d’abril 18, 2011

CatalunyaReligió, un servei al poble de catalunya

L’experiència religiosa ens continua interrogant. Lluny de produir-se la defunció de la religió, avui el fet religiós és ben present en el debat públic. A Catalunya i arreu del món. Per sort, ja no vivim en una societat confessional, però això no vol dir que les persones haguem abandonat les nostres inquietuds religioses. El fet religiós no és un fet aliè a les persones i al país. En molts sentits, és una dimensió central i fonamental en la constitució del “ser persones”, i en la construcció de la identitat col·lectiva d’una societat.
D’aquesta constatació neix CatalunyaReligió.cat. Un nou portal d’internet per visualitzar la rellevància del fet religiós dins d’una societat democràtica i plural. Un nou espai de presència i d’incidència pública del cristianisme com a religió majoritària, així com de les altres expressions religioses també arrelades al país. Sense imposicions, els seus criteris i valors també fan una aportació positiva al conjunt de la ciutadania.
Si voleu continuar llegint què és CatalunyaReligió podeu fer-ho aquí i, si ens voleu ajudar, podeu fer-ho aquí
Gràcies a tots! 
(també als nostres detractors per fer-nos tan bona propaganda)

1 comentari:

João Delicado ha dit...

Caro Eloi!

Que grande sorpresa ver tu nombre en la lista de bloggers que estarán en el "Vatican Meeting Blog"! Enhorabuena! Espero que todo vaya bien. Me quedo MUY envidioso!... o mejor que no, porque tendré que irme ya a confesar! Jajaja.

Ya que vienes a Roma, dime algo que te invito a comer al Collegio del Gesù!

ABRAZO fuerte!
João Delicado.