dijous, de novembre 10, 2011

CatalunyaReligió.cat et porta aquest pessebre a casa


Un naixement complert és el que sortejarem el 13 de desembre entre tots el qui formeu part de la Xarxa CatRel. Un pessebre de cinc figures de fang pintat. Aquí podeu veure'n els detalls.
El sorteig d’aquest pessebre serà entre totes les persones que us heu apuntat a la Xarxa CatReldurant aquest any. Si no en formeu part podeu apuntar-vos aquí abans del 13 de desembre i també entrareu en el sorteig. 
La Xarxa CatRel està formada per aquells lectors que també ens doneu el suport econòmic i ens ajudeu a cobrir els costos per poder seguint actualitzant cada dia el portal.
Entre altres promocions, els membres d’aquest Xarxa tenen accés a La Setmana de CatalunyaReligió i poden escollir si volen rebre el butlletí diari gratuït i/o un resum setmanal amb una selecció dels millors continguts del portal. El butlletí setmanal només és accessible per al membres de la Xarxa que ens ajuden amb una aportació econòmica anual i, a més de rebre'l per correu electrònic, poden consultar tots els resums anteriors en aquesta pàgina. (Properament el servei de butlletins també estarà disponible en castellà)
El guanyador o la guanyadora del sorteig rebrà a casa el pessebre sense cap cost. El dia de Sant Llúcia farem el sorteig perquè aquest any pugueu estrenar pessebre.