diumenge, d’agost 12, 2007

”Fauna Parroquial” ja és una realitat
En un dels posts anteriors us havia parlat del “Fauna Parroquial”, oi? Es tracta d’una iniciativa d’humor gràfic de la revista Foc Nou que m’ha estat irresponsablement encomanada. Fa unes setmanes ja en vaig poder veure el resultat imprés i ara deu estar arribant ja a les llars dels subscriptors de la revista en el número de Agost-Setembre. Aquest primer número de Fauna Parroquial tracta el tema de la trobada de blocaires cristians que s’esdevindrà el proper setembre tot i que encara a hores d’ara no puc assegurar la data per uns contratemps que hem tingut el “trío” organitzador (en Jordi Llisterri, en Ramon Bassas i un servidor). Us estaré molt agraït de rebre qualssevol mena de crítica constructiva i, sobretot, fraternal. Us adjunto un fragment d’aquest primer lliurament.

Pel que fa a l’eterna espera del llibre “Amor Al Vent”, sembla que, segons m’ha assegurat l’Editorial Claret, sortirà a la llum la primera setmana de Setembre... així sigui!

pd: de tot cor, gràcies a tots els qui m'heu ajudat a tirar endavant amb aquest tinglado ;)

2 comentaris:

SSQ ha dit...

A mi em va agradar molt, la primera historieta, quan la vaig llegir al FOC NOU. Els dibuixos, molt guais. I ara esperarem a cada FOC NOU a veure quina una ens en posaràs.

Cris Ruano ha dit...

Felicitats, Eloi! Tinc aquí al davant la versió impressa de la Faun@ parroquial...