dissabte, de setembre 08, 2007

El nou portal del prega_rock... en marxa!

Ja fa temps us vaig parlar (aquí) d’una reunió per a crear un portal de pregària en català a semblança del que els jesuïtes de castella ja han fet amb “pastoralsj.org”. Doncs sapigueu que la cosa va endavant i té molt bona pinta... tot i que també demana feina. En Marc, que està al darrera de la part tècnica, m’ha fet un petit programa per a penjar cançons i ara estic passant tot l’arsenal del prega_rock al nou format del portal.

Amb aquest nou portal hi sortirem guanyant per vàries raons. Primer perquè aplegarà els esforços i iniciatives de molta gent. Segon perquè oferirà un servei de pregària notable i mai vist en llengua catalana i, de cara al prega_rock, farà que ja no depengui de mi, sinó que estic a la recerca d’un grup de gent que li agradi el món de la música contemporània i vulgui gaudir en aquest joc amb mi (si a algú li interessa... ja ho sap que es posi en contacte amb mi).

Una de les avantatges que tindrà aquest apartat del prega_rock serà que hom podrà cercar una cançó per nom del grup, àlbum, títol i, el més important, per temàtica. Així, si un catequista, per exemple, ha de fer una dinàmica sobre “el pecat” i ho vol complementar amb una cançó només li caldrà posar “pecat” al cercador i li apareixeran diverses cançons que tracten la temàtica amb els seus respectius comentaris i pregàries paral·leles.

Segurament m’enganyo, com tantes altres vegades, però crec que valdrà la pena. Ja us aniré informant.

3 comentaris:

Teresa ha dit...

eloi, t'animo en aquest nou projecte, que segur beneficiarà la tasca dels pastoralistes.
mangels

Sara ha dit...

Què coi t'has d'estar enganyant?! El nou portal de prega-rock molarà un munt, n'estic convençuda! Els catequistes i els que no ho som ens encantarà pregar amb aquesta súper iniciativa, ara molt més fàcilment abastable. ;-)

Unknown ha dit...

Fa molt bona pinta tot plegat... Un pessigolleig ue de ben segur recorrerà l'Església ad-intra, nodrint-la de saba que es reflectirà també ad-extra.