dijous, de setembre 13, 2007

Ja està aquí “Amor al vent” !!!

Sí, després de molt patir i esperar ja tinc el llibre a les meves mans. Avui o en els propers díes es podrà ja comprar, al menys, a la llibreria Claret. Ara toca preparar alguna presentació del llibre, especialment de cara a professors, educadors en el lleure (monitors, caps d’esplai, etc), educadors en la fe (catequistes, clero, religiosos/es, parroquians, etc) i tota persona de bona voluntat. Us adjunto part del pròleg que molt amablement m’ha fet l’Enric Puig i Jofra.

“Arriba avui a les vostres mans una obra que recull el testimoni de l’experiència educativa d’un monitor d’esplai, d’un monitor de monitors, d’un formador d’educadors, dimensió cabdal aquesta en la funció responsable d’un centre d’esplai. Testimoni de l’experiència, però, que no queda reduïda al vespre-nit del divendres, moment en el qual es desenvolupa, bàsicament, l’activitat educativa del C.E. Al Vent. Va més enllà, força més enllà.

Es tracta d’un ampli recull de textos, confessions i reflexions de l’autor, contes, cites filosòfiques i teològiques, referències cinematogràfiques, còmics, retalls de la vida política, eclesial i cívica, lletres de cançons, fotografíes... d’un ampli ventall d’autors, estils procedències i moments històrics molt diversos. Conjunt aplegat per arribar a tothom que estigui interessat en l’educació en el lleure i fer una aproximació a una experiència concreta i singular”

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca! avisa'm per la presentació, please
un petonàs i moooltes felicitats artista!

N

Anònim ha dit...

Eloi,

Felicitats! Tot lo bo es fa esperar. Segur que serà una eina ben útil

ànims!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!!

ja avisaràs per la presentació, miraré d'assistir-hi.

endavant amb el projecte i el nou curs!!!

Un petonàs,


Mercè Ventura

anna santi ha dit...

Moltes felicitats!!!
Fa molta il·lusió, serà una mica complicat, però faré el possible per tenir un exemplar.
Endavant, vals molt!

Manel Filella ha dit...

Enhorabona Eloi. Jo també l'espero, com també espero saber amb més detalls la teva tasca propera...Però com que hi ha més dies que llonganisses i segrumanet ens veurem a la "kedada de blocaires"... Fins aleshores doncs.