dimarts, de maig 19, 2009

Arquibloggers? on estan?

El que són les coses... sabent que estava ficat en això dels blocs, a la feina m'han demanat coordinar el nou bloc del despatx. He estat cercant info sobre blocs i arquitectura i no hi he trobat massa teca. No hi ha cap blocsfera arquitectònica ni massa moguda blocaire en aquests ambients, tot i que és ben estrany perquè els arquitectes normalment s'atreveixen a parlar de tot (especialment, a preguntar-se eternament "què és la - bona - arquitectura?"). També m'he fet servir de la xarxa del facebook per recuperar vells amics de la carrera i preguntar-los sobre el tema però no hi ha hagut gaires aportacions (és fantàstic això de retrobar-se amb la gent!, saber que estan "allà", darrera la foto). En definitiva, espero que d'aquí a poc temps pogueu veure el bloc de "Grup idea. Arquitectura corporativa"!. (foto: nova imatge de les oficines de Caixa Manresa).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Eloi, qui ha dissenyat aquesta sala de reunions taronja? la trobo fantàstica.
Quan l'he vist el primer que he pensat ha estat:és impossible entrar aquí i no parlar. Suposo que el primer objectiu de les sales de reunions és aquest no?
Doncs si és aquest ho ha aconseguit.
Els arquitectes teniu un "estrany" poder. Estrany en el sentit que amb les vostres obres podeu crear efectes impensables en la gent.
Una abraçada.
Roser.

XescoArechavala ha dit...

Hola Eloi... de blocs d'arquitectura "pura i dura" no en conec, però d'ordenació del territori - urbanisme hi han algunes coses interessants. Blogosfera territorial (http://www.territori.info/)on trobaràs tot de blocs que fan referència al territori n'és un bon exemple. I et paso la web del grup d'arquitectura de l'empresa on treballo. www.acxt.es
Si descobreixo alguna cosa t'ho faig saber
Salut!

eloi ha dit...

Roser, no et pensis... al final va resultar que la sala era molt claustrofòbica i ara les volen quadrades!!! jejeje s'havia d'experimentar!
Paco: grècies xiquet! tot ajuda