dilluns, de juny 08, 2009

IDEAblog

Després d'estar-hi treballant algunes estones ja està visible el blog del despatx que us havia anunciat (aquí): IDEAblog, un espai dedicat a l'arquitectura corporativa i, per extensió, a la feina i el qüotidià del despatx. Encara queda molt per fer, especialment cercar una comunicació multiudireccional i cercar l'efecte del "numero Bacon" (allò de que en 6 passes de coneixença pots arribar a contactar amb qui sigui), però citant la frase d'en Lluís Llach que ha fet famosa el pseudo-Pep Guardiola de crackòvia "tot està per fer i tot és possible"!.

2 comentaris:

Jordi Morrós Ribera ha dit...

Hola Eloi.

No vull ser repatani però el verset "tot està per fer i tot és possible" és d'una cançó cantada per en Lluís Llach però correspon al poema "Ara mateix" de Miquel Martí Pol, i forma part del llibre "L'àmbit de tots els àmbits" publicat l'any 1981.

Sóc mes "martipolero" que "llaquero", i curiosament me n'adono que l'any 1981 va ser quan vaig poder fer una visita amb un grup a la casa del poeta a Roda de Ter.

A reveure.

anna santi ha dit...

I tant! Queda molt per fer encara, però aquestes petites passes ja van il·lusionant, no?
Per cert, la frase en si no és del Lluís Llach, ell la canta musicant un poema del Miquel Martí i Pol. Al final la frase ens la fem de tots!

Una abraçada i ja m'agrada que vagis escrivint!