dimarts, d’octubre 13, 2009

Els guapos són els raros

Cada vegada m'agrada més el grup "Manel". Del que ja us n'havia parlat abans. Avui he penjat una altra cançó seva al prega_rock (el teniu aquí), "Els guapos són els raros", que va en la línia del "XL" de Els Pets però amb més ironia perquè s'atreveix a dir-nos allò que "ho sap tothom però no ho diu ningú" i, en aquest sentit, és una cançó que allibera.

Aprofito també per fer una crida a tots aquells als que els agradaria poder participar en l'actualització de l'espai del "prega_rock" a pregaria.cat o a l'apartat del "CanSongs" de TSKV, on aquest darrer nº hi ha una col·laboració dedicada als Pink Floyd sobre la cançó "The wall" ... algú s'hi anima?

1 comentari:

Elisenda ha dit...

Aquesta cançó és immensa... i ho és fins a tal punt que em posa la pell de gallina. Té quelcom de profunda que no em pot passar per alt...

"No saben que els guapos són els raros, que ho sap tothom però no ho diu ningú". Si portés barret, me'l trauria davant d'aquesta frase. I de vegaes penso que, si no diem en veu alta aquestes petites coses, què farem davant dels grans detalls (valgui l'oxímoron)?