dimecres, d’abril 17, 2013

L'èxit de "CatReligió a l'Aula"

En una setmana de funcionament, la pàgina web "CatReligió a l'Aula" ha registrat 3.200 visites. Evidentment que la campanya mediàtica i promocional hi té molt a veure i que caldrà fer-ne el seguiment per constatar en què queda però tot apunta a un cert èxit en el seu llançament. El proper 5 de maig apareixerà l'entrevista al Full Dominical per a qui li interessi. 

En una de les presentacions vaig parlar de la pàgina web com una mena de "catecisme 2.0" i crec que no vaig desencaminat perquè es tracta d'una pàgina web que, tot i no ser d'estricte "sensus fidelium", s'hi atansa força. És a dir, que el lloc web recull de forma força àmplia el sentir i l'actualitat de la realitat eclesial més propera vinculada a un determinat contingut.

Pel que fa als alumnes, vaig constatant que desperta força ressó en ells i que la resposta és força engrescadora. Per exemple, al tractar el tema del diàleg fe-ciència (temari de batxillerat) amb el vídeo del David Jou, els alumnes resten força impactats i, a l'acabar la classe, algun d'ells em comenta que ha anat fins i tot a alguna xerrada seva... proximitat, senzillesa, impacte... anem per bon camí.