divendres, d’octubre 11, 2013

Inaugurem la reforma de Sant Joan Baptista. T’ho perdràs?

“Aneu al bosc, porteu fusta i reconstruïu el temple. Jo m'hi complauré i en seré glorificat. Us ho dic jo, el Senyor.” (Ag 8,1)
 
El proper dijous vint-i-quatre d’octubre, a les 20:00h, tindrà lloc lainauguració de les obres de reforma del temple parroquial de Sant Joan Baptista de Reus, juntament amb l’Eucaristia d’Acció de Gràcies per la beatificació de Mn. Jocund Bonet i Mercadé, el gran promotor de la primera construcció del temple (Cal notar que l’arquitecte del projecte original, el reusenc Pere Caselles i Tarrats, també va patir el martiri i, crec, mereixeria un cert reconeixement eclesial dins del temple).
 
Us recomanem la vostra assistència perquè la transformació ha estat realment notable. No fa ni un any que vaig rebre la trucada de Mn. Dalmau convidant-me a visitar el temple (recordo que era la festivitat de la Presentació de Maria al temple) i ja el tenim reformat, calefactat i amb les pintures del retaule encarregades i definides pel pintorJosep Minguell, amb qui també estem estudiant la possibilitat de pintar tot el mur de formigó del presbiteri (el conegut popularment com “el mur de les lamentacions”). (seguir llegint)