dilluns, de gener 22, 2007

Bonhoeffer i Casaldàliga, no us ho perdeu

Us proposo visitar dues exposicions sobre dos personatges impressionants. L’un, pastor evangèlic (protestant), l’altre, bisbe catòlic. L’un, alemany tot i haver viscut a Barcelona, l’altre, català de Balsareny tot i haver viscut la major part de la seva vida al Brasil. L’un, assassinat pels nazis durant la segona guerra mundial, l’altre, s’ha escapat més d’una vegada del martiri per la justícia. L’un, és referència per als cristians que han de viure en una Europa secularitzada, l’altre, és una referència de la teologia de l’alliberament llatinoamericà... Són en Dietrich Bonhoeffer i en Pere Casaldàliga.

“Dietrich Bonhoffer, Cent anys”. Organitza la Facultat de Teologia de Catalunya i l’Església Evangèlica de parla alemanya de Barcelona. Lloc: vestíbul la Facultat de Teologia e Catalunya, edifici del Seminari Conciliar de Barcelona (Balmes / Diputació)

“Pere Casaldàliga, una veu per a l'esperança”. Al Palau Robert . Del 16 de Gener a l'11 de Març.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per la informació. Prenc nota perquè no me la penso perdre.

Unknown ha dit...

No conec a Dietrich Bonhoffer, i el teu post és una invitació afer-ho; i més amb el paral.lelisme amb Casaldàliga, persona a qui -senzillament- admiro des d'un profund respecte.