divendres, de maig 18, 2007

Heavys, cristians i altres herbes

N’hi ha que em vau demanar més vídeos de la Pasqua Jove Claver TSKV d’enguany. Doncs esteu de sort perquè en Lolo ja ha penjat els vídeos, anuncis, fotos i la minisèrie a la plana web de la pasqua. Dels anuncis encara em fa riure el de heavys i cristians.

Un capellà m’ha comentat que la Pasqua Jove TSKV engalta amb la millor tradició creativa del que va ser l’Hora 3 (un moviment cristià de joves malauradament extingit). Crec que no va desencaminat, no és estrany que ens hagin encomanat a nosaltres el hapening d’obertura de l’Aplec de l’Esperit. Aquest ha estat el quart any de pasqua jove i, al voltant d’aquesta, s’ha anat formant un equip de “creatius TSKV” que poc a poc ens anem planificant de cara a poder donar molt més fruit a l’església, a apropar l’evangeli als nostres contemporanis. Visitant la plana web que us he recomanat ho entendreu millor.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pasqua inoblidable! Cert: "els cristians són com els heavies, sempre en queda un". Bah... però només un? Molts més! L'esperit va marcant, potser a poc a poc, però ho va fent...

Sinó d'on surt tanta gent entusiàstica a dur a terme projectes evangèlics o socials o com se li'n vulguin dir. Tenim ganes de remoure el món perquè, com els heavies, volem expressar-nos i no deixar a ningú indiferent.

eloi ha dit...

Crec que d ela dita "els cristians són com els heavy's, sempre en queda algún" allò que vol subrratllar és que NO MOREN MAI. teològicament és una mena d'inculturació del kerygma (l'anunci xtià, la resurrecció), però tota analogia és el que és, una dissemblança.
Sara: totalment d'acord amb tu.

Cris Ruano ha dit...

Sara: hi ha molts motivats, en aquesta vida... sort que ens anem trobant per fer pinya! ;)


I believe in miracles, baby. I believe...

Unknown ha dit...

Curiosa comparació...