dimecres, de novembre 15, 2006

Cristianisme i Justícia, 25 anys.

El proper dilluns, a les 19:30 es celebraran els 25 anys de Cristianisme i Justícia amb un acte a l’Església del Sagrat Cor del carrer Casp, al centre de Barcelona. Aquest esdeveniment s’ajunta també a la celebració dels 125 anys de l’Escola i la Residència de la Companyia de Jesús en els mateixos espais d’on ha sorgit el Centre d’Estudis de Cristianisme i Justícia. +info a
http://www.jesuites.net/html/noticies/not00302.htm

De Cristianisme i Justícia valoro :

1_ Ha aplegat un bon grup de gent que sovint no es troba gaire identificada amb l’Església institucional, als qui s’hi senten al marge.

2_ La feina ben feta, des de la seriositat i rigurositat acadèmica tot i no ser cap institució d’ensenyament reglat, fet que no facilita la comoditat ni l’aburgesament de la institució.

3_ La gratuitat dels seus membres. Cristianisme i Justícia ha tirat endavant per l’empenta i la col·laboració de molta gent econòmicament desinteressada. Fer un quadernet de Cristianisme i Justícia implica força hores de treball i no hi ha altra gratificació que el reconeixement que la societat n’hi vulgui donar.

4_ Voluntat Universalista. El diàleg Cristianisme i Justícia, tot i respondre a fets locals i actuals, té una dimensió universal. D’aquí que els seus quaderns arribin a una espectacular tirada de 40.000 exemplars en diferents idiomes.

1 comentari:

Dessmond ha dit...

Admirable aquest tipus de feina i encara més admirable que s'hagi prolongat per espai de 25 anys.
Que en duri molts més!