dijous, de juny 28, 2007

Operació matalàs

Ahir vaig tenir la “joiosa dissort” de trobar-me amb la Saïda i la Malgo i em vaig deixar enredar amb molt de gust. “l’Eloi és fàcil”, diuen elles. Total, que calia donar una empenta a la preparació del camp de treball urbà d’enguany, que es munta a partir de l’experiència de la Pasqua Jove Claver-TSKV, i les vaig acompanyar al Makro a fer les compres. El tema, però, no es va acabar aquí. Calia anar a cercar quinze matalassos del Centre Borja de Sant Cugat i, com que jo havia quedat a “StQ” amb l’Alba per preparar l’activitat de rutes, em vaig encarregar de l’operació matalàs. Va ser força entretingut perquè vaig haver d'anar fent viatges per aquell gran casalot que està potes enlaire per les obres de la "Creàpolis" d'ESADE . En un antic menjador, reconvertit ara en magatzem, m’esperava un munt de matalassos que feien por. Acabada la càrrega i la reunió, la Saïda i el Roger van culminar l’operació a les 22:30 al Casal Loiola.

Tothom té feina, tothom té coses a fer, tothom vol anar a la seva... gràcies, Senyor, per la Saïda, la Malgo, el Roger, l’Alba i tanta gent que durant aquestes dates es lliura als altres gratuïtament i amb esforç. Tots ells possibiliten un passat feliç a molts joves a partir del qual es pot forjar una manera de viure, una recerca d el’autenticitat, altrament anomenada “evangeli”.

2 comentaris:

Cris Ruano ha dit...

Gràcies per anar a buscar els matalassos!!

Anònim ha dit...

el teu post m'ha suggerit una cosa que em deia la mare (i que he de dir que em feia rabieta de sentir-ho):la feina la fan els cansats. Però l'any passat la mateixa experiència m'inspirà més positivament una nova benaurança:feliços els motivats,perquè ells són els que fan somiar i creure que un altre món és possible.Gràcies x ser un motivat,eloi!
mangels