diumenge, d’octubre 14, 2007

La “Fauna Parroquial” i la Fira de Frankfurt

Ja ha arribat a casa el darrer exemplar de Foc Nou que aquesta vegada, relacionat amb la presència catalana a la Fira del Llibre de Frankfurt, és un monogràfic sobre el tema del llibre religiós a catalunya. En Jordi Llisterri, director de la revista, us ho explica aquí . Com a col·laborador de la revista en la secció d’humor gràfic, a l’interior de la contraportada i amb el títol de “Fauna Parroquial”, he intentat fer un seguit de recomanacions sobre “lectures espirituals” enllaçant diferents tipologies de lectors amb els seus possibles autors espirituals. No sé si el conjunt de vinyetes fa gaire gràcia però, en el fons, volia fer un homenatge a la Pilarin Bayés i a en Picanyol , dos dibuixants de casa nostra als que valoro per la seva capacitat de transmetre quelcom “espiritual” a trevés del seu grafisme.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Eloi,
He estat a Frankfurt i he après que les publicacions de l'Abadia de Montserrat són les més antigues d'Europa: Increïble!!! Tenim una riquesa cultural inimaginable: no promoure-ho és una autèntica llàstima.

danimaginat ha dit...

Gràficament senzill, espritualment ric. Aquesta és la recerca constant de qualsevol il·lustrador: traduir les creences en imatges. En això estem...