dilluns, d’octubre 15, 2007

Barcelona, una ciutat amb diversitat de creences

Amb el lema “Barcelona, una ciutat amb diversitat de creençes”, la Fundació Migra-Studium em va encarregar l’any passat un pòster que me va dur molta feina (ja en parlava aquí ). Però la feina ben feta val la pena, doncs resulta que el pòster va agradar molt al Centre Interreligiós de Barcelona i van demanar a la Fundació Migra-Studium poder utilitzar el dibuix per al seu calendari interreligiós d’enguany. El calendari va sortir per les festes de la Merçé i aquí en teniu una imatge. Em podria guanyar la vida com a il·lustrador? No ho crec perquè no he fet belles arts i, en el fons, dibuixo “com puc”. A més a més, la relació qüalitat-preu (temps) no compensa l’esforç. Així i tot, m’agrada no abandonar el dibuix i poder col·laborar en petites tasques com la que us he explicat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs jo sí que crec que et podries guanyar la vida com a il·lustrador!!!! M'encanten les teves vinyetes i els teus personatges. Aps i, especialment, el fauna parroquial. ;-)

Ànims i no deixis mai de dibuixar!

Anònim ha dit...

Hola Eloi,
m'ha cridat l'atenció que també en aquest calendari interreligiós La Mercè aparegui com una festa cívica, no religiosa. Ja fa anys que no és la Mare de Déu de la Mercè. Curiós, si més no... innocent?
Anna R

Anònim ha dit...

Moltíssimes felicitats. És una gran feina.
Il.lustrador? Per què no? No és més llest el qui estudia més!!
Tens molta empenta i això és molt bo.

eloi ha dit...

Bet i Montse, moltes gràcies pels ànims, sempre va bé trobar gent que t'esperoni en coses q a veades em semblen obstacles infranquejables.
Anna, no m'hi havia fixaten el detall aquest q comentes. Suposo q hi ha festes difícils de deslligar entre l'àmbit civil o religiòs, no ho sé.